Matematik

grafisk

16. oktober 2008 af Kaan* (Slettet)

dette indlæg er den rigtige, hvordan løser man denne ulighed -½x<x-2<4 grafisk?
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. oktober 2008 af Blaavand (Slettet)

Du tegner tre linjer y = -1/2 x, y=x-2 og y = 4, og ser x-værdierne hvor de skærer hinanden indbyrdes, og så skulle du kunne se hvilke x der opfylder dobbeltuligheden.

Mvh

Jakob


Skriv et svar til: grafisk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.