Matematik

SIdder fortsat og terper: Need help!

19. oktober 2008 af Biochem (Slettet)

Sidder fortsat og terper noget mat til prøven i morgen, men sidder lidt fast. Det drejer sig om følgende:

Jeg har fået givet en forskrift: y=2,5·1,085x

Problemet er så:
 

- Hvor mange procent vokser y med pr. enhed?

- Hvor mange procent vokser y, når x vokser med 5?

Mit bud mht. spøgsmål 2 (Bruger en fomel som vi ikke har lært endnu, gøre det noget??):

(f(x0+h) / f(x0) )-1

((2,5·1,085x0+5) / (2,5·1,085x0) )-1

( ( 2,5·1,085x0·1,0855 ) / ( 2,5·1,085x0 ) ) -1 = (1,0855)-1=0,5036

y vokser med 0,5036*100=50,36% ???


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. oktober 2008 af math-freak++ (Slettet)

Slettet

Svar #2
19. oktober 2008 af Biochem (Slettet)

Well i don´t, i already did get some (ask your girlfriend, she knows!).  


Svar #3
19. oktober 2008 af Biochem (Slettet)

Jeg beklager i øvrigt kommentaren angivet i #2, men den fyr går mig ærlig talt på nerverne.

Jeg er selv tilhængere af at vi har en nogenlunde hæderlig tone her inde på SP, men ja... Beklager altså.


Svar #4
19. oktober 2008 af Biochem (Slettet)

Ingen der kan hjælpe? Jeg vil helst ahve på plads inden prøven i mogen!


Skriv et svar til: SIdder fortsat og terper: Need help!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.