Matematik

diskriminanten d.. hjælp..

19. oktober 2008 af sdelight (Slettet)

Jeg har min funktion f'(x)=(2x-x2)*e-x

hvilke tal skal jeg bruge til at sætte ind i formlen d= b2-4ac


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. oktober 2008 af Jerslev (Slettet)

#0. Er der tale om funktionen f'(x)=(2x-x2)*e-x ?


Svar #2
19. oktober 2008 af sdelight (Slettet)

ja lige præcis.. kan bare ikke finde ud af hvilke tal jeg skal indsætte i formlen for d..?


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. oktober 2008 af Jerslev (Slettet)

#2: Det er fordi du ikke kan bruge den formel. ;) Hvad skal du finde?


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. oktober 2008 af dnadan (Slettet)

Hvis du skal løse ligningen:

f'(x)=0, gør her brug af nulreglen.

(2x-x2)*e-x=0 <=> 2x-x2=0 eller e-x=0 Løs disse to ligninger med hensyn til x.


Svar #5
19. oktober 2008 af sdelight (Slettet)

Jeg skal finde værdimængden for f(x)=x^2e-(x)

og det er 2 opløftet over x og -x ogløftet over e der står..

Kan du løse den for mig, er helt blank..?


Svar #6
19. oktober 2008 af sdelight (Slettet)

kunne virkelig godt bruge hjælp..?


Brugbart svar (0)

Svar #7
19. oktober 2008 af Jerslev (Slettet)

#6: #4 har givet dig et hint. ;)


Svar #8
19. oktober 2008 af sdelight (Slettet)

det fatter jeg stadig ikke..?:-)

Kan det passe at jeg skal bruge formlen   -d/(4a) for at finde værdimængden..?


Brugbart svar (0)

Svar #9
19. oktober 2008 af dnadan (Slettet)

#8 Nej, den kan kun benyttes, når du har at gøre med et andengrads polynonium, hvilket du ikke har her.


Svar #10
19. oktober 2008 af sdelight (Slettet)

Hvad skal jeg så gøre for at finde værdimængden..?


Svar #11
19. oktober 2008 af sdelight (Slettet)

hvordan bruger jeg nulreglen..?


Svar #12
19. oktober 2008 af sdelight (Slettet)

er der ingen der vil hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #13
19. oktober 2008 af Jerslev (Slettet)

#12: Det står sådan set i #4, hvordan du skal løse opgaven. :)


Brugbart svar (4)

Svar #14
19. oktober 2008 af a4b (Slettet)

Hej jeg hedder jens andersen og mangler at lave slutning om af dolken .... kan du sende mig email med slutning men omvendt [email protected] tak tak tak for skal bruge det til skolen tusind tak :)

Han standsede brat op. Barnet kom løbende imod ham med blussende kinder. Hans øjne strålede af glæde:

- Far, råbte han forpustet, vi har fundet dolken. Jeg havde glemt den oppe hos Preben!

Overrumplet stirrede han ned på sin søn. Hans skuldre sank umærkeligt sammen. Noget skred inde i ham som et væltet korthus. Mekanisk klemte hans hånd om drengens.

- Det var jo godt, sagde han tonløst. Hans hjerte slog uregelmæssigt som efter en længere løbetur. Benene føltes så tunge. De klare, skarpe tanker løb pludselig sammen i et sejt, uigennemtrængeligt vildnis. Noget faldt til bunds i ham med svimlende hast, et håb måske. Ingenting var forandret, måske fandtes der ingen mulighed for forandring. Oppe i stuerne ventede hans kone. Lettet ville hun vise ham dolken. Som altid ville de stå ude i køkkenet og tale sagte sammen, mens han sad og ventede på maden, grublende, ensom, irritabel.

Drengen så ængsteligt op på ham. Han måtte småløbe for at følge sin fars lange skridt.

- Hvorfor ser du ikke glad ud, far? spurgte han beklemt.

Han fik ikke noget svar.


alt det skal laves om please hjælp!


Svar #15
19. oktober 2008 af sdelight (Slettet)

Jeg forstår ikke hvordan jeg skal bruge den regl i #4.. vil du ikke please hjælpe mig.. kan du ikke prøve at vise mig hvordan det er..?:-)


Brugbart svar (3)

Svar #16
19. oktober 2008 af a4b (Slettet)

kan du ikke hjælpe mig skal i skole ... XD


Brugbart svar (0)

Svar #17
19. oktober 2008 af Jerslev (Slettet)

#16: Find et andet sted til dit spam...

#15: Der står to ligninger i #4, du skal løse mht. x.


Svar #18
19. oktober 2008 af sdelight (Slettet)

Kan du hjælpe mig med at løse dem, er helt lost..?:-)


Brugbart svar (0)

Svar #19
19. oktober 2008 af Jerslev (Slettet)

#18: 2x-x2=0 eller e-x=0

Den første burde du selv kunne løse. Den anden har ikke nogen løsning.


Svar #20
19. oktober 2008 af sdelight (Slettet)

Kan slet ikke løse den første.. ? skal de løses for at kunne finde værdimængden..?


Forrige 1 2 Næste

Der er 25 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.