Matematik

find rødder i andengradsligning

14. oktober 2004 af Carter (Slettet)
der antages at d>0
find rødderne og kald dem r1 og r2:
x^2+px+q=0

udregn derefter r1+r2 og r1*r2


er helt lost!!!!!!
men ved dog at r1+r2=koffienten til x og at r1*r2= konstantleddet.
Men det første der er jeg meget usikker på.

Svar #1
14. oktober 2004 af Carter (Slettet)

hvad er de rødder?
er det:
x=-p+ el -(kvadratrod(p^2-4*1*q)/(2)??????

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. oktober 2004 af Atky (Slettet)

lol Kim er du også herinde lol. Hmm jeg vil da egentlig også gerne kende det svar der.

Svar #3
14. oktober 2004 af Carter (Slettet)

noen der har et bud?

Brugbart svar (0)

Svar #4
14. oktober 2004 af Atky (Slettet)

slet ingen, mat experter derude????

Brugbart svar (0)

Svar #5
14. oktober 2004 af erdos (Slettet)

#1: Ja! Kald den ene for r1 og den anden for r2. Udfør så de regneoperationer, du bliver bedt om. Noget må gå ud med hinanden.

Mærkelig opgave.

Brugbart svar (0)

Svar #6
14. oktober 2004 af frodo (Slettet)

helt mærkelig er den vel ikke. Det er vel bare at bevise nogle påstande mht r1*r2 og r1+r2

rødderne findes som du selv siger i #1!


Brugbart svar (0)

Svar #7
14. oktober 2004 af erdos (Slettet)

Ok, så er den da bare slet overhovedet ikke bare en smule mærkelig alligevel, når det skal være på den måde!

Brugbart svar (0)

Svar #8
14. oktober 2004 af Atky (Slettet)

ok men altid dejligt at få at vide man har ret :D

Brugbart svar (0)

Svar #9
14. oktober 2004 af Atky (Slettet)

han fik resultatet fra mig den kreler :P

Brugbart svar (0)

Svar #10
14. oktober 2004 af frodo (Slettet)

kreler??

krejler.

Brugbart svar (0)

Svar #11
14. oktober 2004 af Atky (Slettet)

ja hehe ups! :P

Skriv et svar til: find rødder i andengradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.