Matematik

spørgsmål

20. oktober 2008 af mm2 (Slettet)

hvordan beregner man k? når

kx-3y=10

er vinkelret på linjen

2x+3Y=6

det er noget med de 2 hældningskoefficenter skal give -1? (k*2=-1) tror jeg

men skal jeg først isolerer y?


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. oktober 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Du skal først isolere y, ja. Benyt derefter, at produktet af hældningskoefficienterne skal være -1, som du skriver. :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. oktober 2008 af suff (Slettet)

Sådan tak for hurtig besvarelse! :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. oktober 2008 af Jerslev (Slettet)

#2: Det var skam så lidt - husk at markere brugbare indlæg som brugbare og så må du have en fortsat god aften. :)


Svar #4
22. oktober 2008 af mm2 (Slettet)

jo tak men hvad mener du med at markerer indlægget? det har jeg ikke lige prøvet før??


Skriv et svar til: spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.