Matematik

opgaven driller.. haster

21. oktober 2008 af sdelight (Slettet)

nogen der kan fortælle mig hvordan jeg indsætter x=2 og x=0 i f(x)..?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2008 af Mandelbrot (Slettet)

x=2 ⇒ f(2)

x=0 ...


Svar #2
21. oktober 2008 af sdelight (Slettet)

hvordan udregner jeg så værdimængden ud fra dette..?


Skriv et svar til: opgaven driller.. haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.