Matematik

Det tager 20sek at hjælpe mig!

23. oktober 2008 af Helpmeplease (Slettet)

Hvordan finder jeg højden af en spidsvinklede trekant?

Jeg har de her oplysninger:

G=10

Vinkel A = 60

Vinkel C = 50

Please det haster...HJÆLP


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2008 af Isomorphician

Hvis man kan gå ud fra at G = b i trekant ABC, så kan du hurtigt finde vinkel B, og derudfra bruge sinusrelationerne.


Svar #2
23. oktober 2008 af Helpmeplease (Slettet)

Det hjalp meget....Tusind TAK


Svar #3
23. oktober 2008 af Helpmeplease (Slettet)

Men arealet bliver 4....det passer ikke


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. oktober 2008 af Isomorphician

Vis hvordan du har regnet det ud.


Svar #5
23. oktober 2008 af Helpmeplease (Slettet)

Kan du ikke hjælpe mig med at beregne arealet...


Svar #6
23. oktober 2008 af Helpmeplease (Slettet)

A= 0,5*11,3*sin(50) = 4,3

a er 11,3


Svar #7
23. oktober 2008 af Helpmeplease (Slettet)

KAN DU HJÆLPE????


Brugbart svar (0)

Svar #8
23. oktober 2008 af janko (Slettet)

din nuværende opgave minder om din gamle opgaver..

det er blot andre værdier.

Følg vejledningen og løs!

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=588509


Brugbart svar (1)

Svar #9
23. oktober 2008 af janko (Slettet)

g=b=10

b = 10         A = 60deg         B = 70 deg      C= 50 deg

b/sin(B) = a / sin(A)

a = b/sin(B) * sin(A)

T = ½ * a * b * sin (C)


Svar #10
23. oktober 2008 af Helpmeplease (Slettet)

tak....bliver arealet 35


Skriv et svar til: Det tager 20sek at hjælpe mig!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.