Dansk

Hurtigt Svar: Dan Adjektiver

26. oktober 2008 af 215 (Slettet)

 nogen som kan hjælpe mig med at danne adjektiver udfra disse ord

måned -

medicin -

Autoritet -

arbejde - 

Høre - 

læse - 

sejle - 

spise - 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2008 af cepta (Slettet)

Er det overhovedet muligt?


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. oktober 2008 af Brigitha (Slettet)

måned - månedlig

medicin - medicinsk

Autoritet - autoritær

arbejde -arbejdsom

Høre -hørende

læse -læsende

sejle -sejlende 

spise - spiselig

Vil jeg tro?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. oktober 2008 af cepta (Slettet)

På den måde ja.


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. oktober 2008 af Brigitha (Slettet)

Det er i hvert fald adjektiver med de ord som grundbetydning, eller hvad man siger.


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. oktober 2008 af Scherz (Slettet)

Høre = hørlig
læse = læselig
sejle = sejlbar

Både disse og #2s bud er adjektiver.


Svar #6
26. oktober 2008 af 215 (Slettet)

 DAnke 


Svar #7
26. oktober 2008 af 215 (Slettet)

 takker for hurtige svar


Skriv et svar til: Hurtigt Svar: Dan Adjektiver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.