Matematik

Diffierentiabel(Haster) RET

26. oktober 2008 af jazzi_1990 (Slettet)

Bestem ved håndkræft ligningen fir den tangent til grafen for funktionen f med forskriften:

f(x)=x^2+3x+4, der har stigningstal -1.

Jeg ved ikke hvad der er galt med min mellemstykke ?;

f '(x)=x+3

x+3=-1 > x=2

f (x)=2^2+3*2+4 > f(x)= 18

f ' (x)= 2+3 = 5

ligningen for tangenten for jeg; f(x)=5x+8

MEN NÅR JEG TJEKKER DEN ER DEN FORKERT !!! HVOR HAR JEG FJEL FOLKENS !!! :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2008 af Isomorphician

x + 3 = -1 <=>

x = -4


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. oktober 2008 af Danielras (Slettet)

f(x)=x^2+3x+4

Giver:

f'(x) = 2x + 3


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. oktober 2008 af Isomorphician

...glem #1....


Svar #4
26. oktober 2008 af jazzi_1990 (Slettet)

Tak folkens, nogen gange kan man lave nogen dumme fejl... :S


Skriv et svar til: Diffierentiabel(Haster) RET

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.