Matematik

integral opgave u- hjælpemidler

29. oktober 2008 af vinderen (Slettet)

sidder og laver nogle frivillige opgaver inde på uvm's hjemside, og så faldt jeg over den sidste opgave i dette sæt(Opgave f).

http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/documents/2008-8-5_Ud.pdf

tænkte på om nogle kunne fortælle hvordan man løser opgaven?

mit forslag er at M2 = 3

men den med ∫35 fx dx ved jeg ikke hvordan jeg skal gøre..


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. oktober 2008 af janko (Slettet)

det er jo givet at M2 = 1

Desuden er

5

∫ f(x) = M2

3


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. oktober 2008 af janko (Slettet)

5

∫ f(x)dx = M2

3


Skriv et svar til: integral opgave u- hjælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.