Matematik

En ret linie gå gennem punkterne

29. oktober 2008 af Niclas90 (Slettet)

En ret linie gå gennem punkterne (-2,0) og (0,3)

a) Bestem en ligning for l.

b) Bestem en ligning for den rette linie, der går igennem punktet (1, -2) og er parallel medl

Er der nogen der har en ide til hvordan det laves ? for jeg har ingen ide hehe

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2008 af ibibib (Slettet)

Beregn a og b ved af dine formler.


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. oktober 2008 af ibibib (Slettet)

Beregn a og b ved hjælp af dine formler.


Svar #3
29. oktober 2008 af Niclas90 (Slettet)

hvilke formler ? jeg kan ikke huske dem eller finde dem i den bog jeg har den står kun i den bog jeg havde sidste år og den har jeg afleveret


Brugbart svar (1)

Svar #4
29. oktober 2008 af janko (Slettet)

y = ax + b


Svar #5
29. oktober 2008 af Niclas90 (Slettet)

Hvad mener du med det ? ligningen for et ret linie ?


Brugbart svar (1)

Svar #6
29. oktober 2008 af janko (Slettet)

a = (y2 - y1) / (x2 - x1)

b = y1 - a * x1


 


Brugbart svar (0)

Svar #7
29. oktober 2008 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/134431


Brugbart svar (0)

Svar #8
30. oktober 2008 af mathon

kontoller med

expand(solve(det([x,y,1;-2,0,1;0,3,1])=0,y))


Skriv et svar til: En ret linie gå gennem punkterne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.