Matematik

Matematik?

29. oktober 2008 af KingKong1 (Slettet)

 Hej.

Er der nogen der via beskeder vil hjælpe mig med en blækregning? Det er nogen opgaver jeg ikke kan finde ud af.. Hilsen Morten.


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2008 af Danielras (Slettet)

Post dem her.


Svar #2
29. oktober 2008 af KingKong1 (Slettet)

<p class="MsoNormal" style="margin-left:18.0pt;text-indent:-18.0pt;mso-list:l0 level1 lfo1; tab-stops:list 18.0pt"><span style="font-size:12.0pt; mso-bidi-font-size:10.0pt;font-family:Arial;mso-fareast-font-family:Arial; mso-bidi-font-family:Arial">1.    <span style="font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size:10.0pt;font-family:Arial;mso-bidi-font-family: Arial">Trekant ABC har arealet T = 35,04. Længden af siden b er 2,381. Bestem længden af højden hb. <p class="MsoNormal" style="margin-left:18.0pt;text-indent:-18.0pt;mso-list:l0 level1 lfo1; tab-stops:list 18.0pt">  <p class="MsoNormal" style="margin-left:18.0pt;text-indent:-18.0pt;mso-list:l0 level1 lfo1; tab-stops:list 18.0pt"> <p class="MsoNormal" style="margin-left:18.0pt;text-indent:-18.0pt;mso-list:l0 level1 lfo1; tab-stops:list 18.0pt"><span style="font-size:12.0pt; mso-bidi-font-size:10.0pt;font-family:Arial;mso-fareast-font-family:Arial; mso-bidi-font-family:Arial">2.    <span style="font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size:10.0pt;font-family:Arial;mso-bidi-font-family: Arial">Trekant ABC har sidelængder 16, 18 og 24. Trekant A1B1C1 har sidelængder 40, 45 og 59. Er trekanterne ensvinklede?</o:p>

<span style="font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:Arial;mso-bidi-font-family:Arial"> </o:p>

<p class="MsoNormal" style="margin-left:18.0pt;text-indent:-18.0pt;mso-list:l0 level1 lfo1; tab-stops:list 18.0pt"><span style="font-size:12.0pt; mso-bidi-font-size:10.0pt;font-family:Arial;mso-fareast-font-family:Arial; mso-bidi-font-family:Arial">3.    <span style="font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size:10.0pt;font-family:Arial;mso-bidi-font-family: Arial">Trekanterne ABC og A1B1C1 er ensvinklede. Det oplyses at b = 17, c = 19 og b1 = 25. Beregn længden af siden c1.</o:p> <p class="MsoNormal" style="margin-left:18.0pt;text-indent:-18.0pt;mso-list:l0 level1 lfo1; tab-stops:list 18.0pt"><span style="font-size:12.0pt;mso-bidi-font-size:10.0pt;font-family:Arial;mso-bidi-font-family: Arial"></o:p>

Svar #3
29. oktober 2008 af KingKong1 (Slettet)

 Sådan!


Svar #4
29. oktober 2008 af KingKong1 (Slettet)

 nogen?


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. oktober 2008 af Danielras (Slettet)

1)

T = 0,5*hb*b = 35,04

2) og 3)

Forholdet mellem siderne i to ensvinklede trekanter er ens. Altså:

b/b1 = a/a1 = c/c1
 


Svar #6
29. oktober 2008 af KingKong1 (Slettet)

 er hb så 29,5?

dvs. at de er ensvinklede?


Brugbart svar (0)

Svar #7
29. oktober 2008 af Danielras (Slettet)

Du har givet b og T. Isoler hb af:

0,5*hb*2,381 = 35,04


Svar #8
29. oktober 2008 af KingKong1 (Slettet)

 hvordan?


Skriv et svar til: Matematik?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.