Matematik

ligning

30. oktober 2008 af babe87 (Slettet)

Hej Alle sammen

Nu har jeg siddet og kæmpet med to ligningen.

Og så vil jeg høre om i får det samme som jeg gør.

h(x) = f(x) - g(x)

f (x) = -x^2+100x

g(x) = 10x+800

Kan det så passe at ligninen kommer til at hedde: -x^2+90x+800

Eller kommer den til at hedde -x^2+90-800

Håber der en som kan hjælpe mig.


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2008 af ibibib (Slettet)

det sidste


Svar #2
30. oktober 2008 af babe87 (Slettet)

er du helt sikker på den kommer til at hedde -x^2+90-800 ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. oktober 2008 af ibibib (Slettet)

ok

-x^2+90x-800


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.