Matematik

hvad gør jeg

30. oktober 2008 af mukka (Slettet)

når man har en andengrads ligning men når der ikke står en c værdi ligningen ser sådan her ud

4x2=100


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2008 af Isomorphician

x2 = 100/4

x = ...


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. oktober 2008 af fhp22 (Slettet)

Du har en c værdi du flytter bare 100 over på den anden side:

Så står der 4x2 - 100 = 0

så har du a = 4 b= 0 og c= -100


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. oktober 2008 af selmaa (Slettet)

Hvordan løser man den her mennesker ? er så dårlig til ligninger:

x opløftet 2 - 6x = 0 ?

heeelp meee.


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. oktober 2008 af Isomorphician

x2 - 6x = 0 <=>

x(x - 6) = 0

Løses vha nul-reglen.


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. oktober 2008 af HoveHviid (Slettet)

mener du at ligningen skal se således ud?

x2-6x=0


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. oktober 2008 af selmaa (Slettet)

jaa det gør jeg  , kan du hjælpe måske ?


Brugbart svar (0)

Svar #7
30. oktober 2008 af HoveHviid (Slettet)

hvis du kan finde diskriminanten ud fra ligeningen som den står der, skal du bare sætte dine tal ind i løsningsformlen til andengrads ligninger ..


Skriv et svar til: hvad gør jeg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.