Fysik

Hjælp til 2 opgaver (serie og parallellov)

01. november 2008 af Biochem (Slettet)

Sidder med disse to opgaver: http://peecee.dk/upload/view/138170

Jeg har allerde besvaret spørgsmål 1 i opgave 2:
 

erstatningsressitancen gennem første modstandskobling, er beregnet til: 0,67 Ohm

erstatningsresitancen gennen anden modstandskobling er beregnet til: 1,71 Ohm  

Rsamlet = 0,67 Ohm + 1,71 Ohm=2,38 Ohm

Så kniber lidt med resten! :-s

Og


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. november 2008 af peter lind

2) Brug U=R*I, hvor R er erstatningsmodstanden mellem A og B

3)Brug U=R*I, hvor R er erstatningsmodstanden mellem B og C

3)Som 2 med modstanden 1 OHM
 


Svar #2
01. november 2008 af Biochem (Slettet)

2) Så har jeg at I= U/R

U er lig 15V men hvad er R?


Svar #3
01. november 2008 af Biochem (Slettet)

nårrgh! Den er jo de 2,38 ohm! ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. november 2008 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/138180


Skriv et svar til: Hjælp til 2 opgaver (serie og parallellov)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.