Matematik

Ligning

06. november 2008 af Gliop (Slettet)

Jeg vil gerne have hjælp til den nedenstående opgave..!! :)

f(x) = 10

g(x) = 10

Løs ved hjælp af ligningen f(x) = g(x)

Hvad angiver løsningen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2008 af Isomorphician

f(x) = g(x) for alle værdier af x.


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.