Matematik

Ligning

06. november 2008 af Zayn-1991 (Slettet)

Hej, er der ikke nogle som lige kan forklare og eventuelt regne den her opgave ud, da jeg har haft mange problemer med at finde ud af hvordan man regner den ud.

2x

----------- =4, hvor x=1

1-x

Forstår jeg ikke en pind af.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2008 af mathon

2x/(1-x) = 4 og x ≠ 1

2x = 4(1-x)

2x = 4 - 4x

6x = 4

3x = 2

x =(2/3)


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2008 af juventuz (Slettet)

står der 2x/(1-x)=4 og hvor x=1?

Hvis du VIRKELIG mener dette må der være en fejl, da der divideres med 0 (ikke noget, der er tilladt)


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.