Matematik
Hvorfor er et kvadrat det største rektangel ?
18. oktober 2004 af
crazyLegs (Slettet)
Hvad er beviset for at et kvadrat er det rektangel hvor arealet er størst i forhold til omkredsen?
Svar #1
18. oktober 2004 af jessica # (Slettet)
x*(y)=A
x*(omkreds - 2x) = A
Differenier og sæt lig med nul
x*(omkreds - 2x) = A
Differenier og sæt lig med nul
Svar #2
18. oktober 2004 af frodo (Slettet)
venstresiden skallige delesmed to, for at det strengt tager et korrekt. Men det er selvf ligegyldigt i konteksten..
Skriv et svar til: Hvorfor er et kvadrat det største rektangel ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
