Matematik

hvordan løses denne ligning:

09. november 2008 af isabellap (Slettet)

hvordan løses denne ligning:

3x - (4 + 5x) = 6 - 2x         ?

:-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2008 af juventuz (Slettet)

3x-4-5x=6-2x

-2x-4=-2x+6

-4=+6

lignineg er uløselig


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november 2008 af juventuz (Slettet)

lignineg --> ligningen


Svar #3
09. november 2008 af isabellap (Slettet)

okay, tusind tak! :-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. november 2008 af juventuz (Slettet)

#3 bare for t høre. Nu har du oprettet flere indlæg med disse ligninger. Lærer du noget af svarene. Slet ikk ondt ment, bare af nysgerrighed.

Hvis du fx skulle løse ligningen:

3(x-5)+6=4*3-(x+2)


Skriv et svar til: hvordan løses denne ligning:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.