Matematik

Ligning

09. november 2008 af camilladreuer (Slettet)

Hey folks.

Jeg har lidt problemer med denne ligning:

3/x+4=2*(3-x)

Ved på forhånd, at svaret er 3/x=x , men hvordan jeg lige skal få det til dët kan jeg virkelig ikke se .

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2008 af sushimix (Slettet)

Hejsa, er ikke sikker, men tror at dette måske kunne være udregningen til din ligning?

3/x+4=6-2x

3/x=6-2x+4

3/x=2-2x

3/x=x

Hehe, håber at det er rigtig :)


Svar #2
09. november 2008 af camilladreuer (Slettet)

Selvfølgelig , tak ! :)


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.