Matematik

har løst den ene...men er tabt ved nr. 2

09. november 2008 af ibxi (Slettet)

troede jeg havde styr på det, men kunne kun løse den ene opgave ;

Isoler Q i formlen y^2=Q*x+k  løsning y^2-k/x=Q

men isoler n i formlen k=ko*(1+r)^n løsning ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. november 2008 af mathon

K = Ko(1+r)n

(1+r)n = (K/Ko)

ln(1+r)*n = ln(K/Ko)

n = ln(K/Ko)/ln(1+r)


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november 2008 af Dkuro Chan (Slettet)

prøv at brug logaritme ^_^


Svar #3
09. november 2008 af ibxi (Slettet)

jeg takker for hjælpen til jer..


Skriv et svar til: har løst den ene...men er tabt ved nr. 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.