Matematik

hjælp til funktion

10. november 2008 af kim19 (Slettet)

En funktion f er givet ved forskriften
f(x) = 2x + sin(x)


a) Bestem en løsning til ligningen f(x) = 1

Hvordan løses denne opgave, håber en kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Indsæt f(x)=1 og isoler x - skal muligvis laves på CAS.


Svar #2
10. november 2008 af kim19 (Slettet)

skal jeg så ind og solve den på cas


Svar #3
10. november 2008 af kim19 (Slettet)

En der kan hjælpe mig


Skriv et svar til: hjælp til funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.