Matematik

Arealer

10. november 2008 af Kamelkalle (Slettet)


Hvordan udregner jeg arealet af en trekant, når alt jeg ved, er at et parallelogram udspændes over vektor a= (1,4 over -3,7) og vektor b= (-6,2 over 4,5) samt at trekanten udspændes over vektor c=(-3 over -5) og vektor d=(2 over -5)?
 

Jeg har udregnet parallelogramments areal til at være 7,97

Man kan da vel ikke bare sige det halve vel?


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. november 2008 af mathon

Jo


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. november 2008 af Leja (Slettet)

;)


Svar #3
10. november 2008 af Kamelkalle (Slettet)

Hmm.. jeg synes bare, jeg får -0,064516.... /:

Ved at sige 2/((-3*2)-(-5*-5))


Skriv et svar til: Arealer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.