Matematik

Ligning

11. november 2008 af shotgunjens (Slettet)

Et håndboldhold tabte på 2 sæsoner 9 kampe. I de 1 36 spillede kampe lykkedes det at få 48 point.Hvor mange kampe vandt holdet på de to sæsoner, når man får 2 point pr. vundet kamp og 1 point pr. uafgjort kamp?

Hvad skal der stå ligningen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2008 af Mandelbrot (Slettet)

x+y=36

2x+y=48


Svar #2
11. november 2008 af shotgunjens (Slettet)

Er du sikker på det er den?

Fordi jeg kan ikke få den til, at gå op med den ligning.


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. november 2008 af Dkuro Chan (Slettet)

med x=antal vundende og y=antal uafgjorte er

x+y = 36 -9 =27 og

2x+y=48


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.