Matematik

beholder og liter mål ???

11. november 2008 af mbnt (Slettet)

hejsa allesammen, jeg har fået denne opgave, og lige denne type er min svaghed, jeg er ikke god til denne slags regning er der nogen der kan hjælpe mig , så vil jeg blive meget meget glad .

her er linket til opgaven, håber det er rigtigt lagt ind denne gang :-)

http://peecee.dk/upload/view/139701


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2008 af mathon

...2 halve cylindre + en kasse

Vcyl = (1/4)*h*π*d2

Vkasse = h*l*b
.......................................

1000 cm3 = 1 dm3 = 1 liter


Skriv et svar til: beholder og liter mål ???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.