Matematik

matematik og fysik lektiehjælp

13. november 2008 af Helle S (Slettet)

Hej er der nogen der har lyst til at tjene en ekstra skilling ved at hjælpe en 2. g med matematik og fysik. Du skal helst bo i nærheden af otterup eller odense


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2008 af c_aastrup

Jeg vil forelå dig at smutte ind på SDU's matematik/fysik-afdeling og sætte et opslag op.


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. november 2008 af Maroccansk-pige (Slettet)

hvordan løser jeg denne her ligning ?

(x+2)(x+3)


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. november 2008 af mathon

#2 er ikke en ligning
men
en reduktionsopgave
 

(x+2)(x+3) = x*x + x*3 + 2*x + 2*3 = x2 + 5x + 6

.......................................................................

x*3 = 3*x = 3x

husk næste gang at oprette dit eget indlæg
og undlad at bryde ind i en helt anden sammenhæng   :-)


Skriv et svar til: matematik og fysik lektiehjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.