Matematik

forskellige opgaver

13. november 2008 af 0fficepark (Slettet)

1) en bog koster 700 kr., prisen skal sættes op med 6%. Hvad bliver varens pris?
Hvad er fremgangsmåde her?

2) udregn: 4(1/2)(1/3)

igen - hvad er fremgangsmåden?? har glemt lidt.

3) en vares pris er steget fra 600 til 790 kr., hvor mange pct er den steget med?

selv har jeg sagt: ((790-600)/790)*100


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2008 af 215 (Slettet)

 1) 700/100 * 6 =42

      700 + 42 = 742 kr.

2) brøker ganges nævner gange nævner og tæller gange tæller og talle 4 ganges med tæller

3) det vist divideret den oprindelige pris... altså 600


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. november 2008 af Alloo (Slettet)

1. 700+(700/100*6)=742kr.


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. november 2008 af mathon

1)
(700 kr)*1,06

2)
4(1/2)  *  (1/3) =  2  * (1/3)  = (2/3)

3)
((790-600)/600)*100


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. november 2008 af 215 (Slettet)

 er ik sikker


Brugbart svar (1)

Svar #5
13. november 2008 af 215 (Slettet)

 når det var vist rigtigt ;)


Skriv et svar til: forskellige opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.