Matematik
f ' (x) - Haster -hjælp!
19. oktober 2004 af
gymnasieelev87 (Slettet)
jeg skal finde f'(x) af funktionen f(x)=3^(2x)+1. Er der nogen der kan hjælpe mig eller give mig nogle hints til hvordan den skal løses???
Svar #1
19. oktober 2004 af Peden (Slettet)
f(x) = 2ln(3)*9^x
Løst aldeles maskinelt, jeg vil prøve at finde en forklaring :)
Løst aldeles maskinelt, jeg vil prøve at finde en forklaring :)
Svar #2
19. oktober 2004 af Mads123 (Slettet)
Udfra en anden tråd er jeg ikke manden at spørge, men vil prøve med mit gæt. Du skal dog ikke regne med noget x)
f'(x)=(3^2x)*(ln 3)
f'(x)=(3^2x)*(ln 3)
Skriv et svar til: f ' (x) - Haster -hjælp!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
