Matematik

Logaritme.. rimelig svært syntes jeg..

18. november 2008 af kanovi (Slettet)

Hej gutter..

Ville høre om jeg kunne få noget hjælp med disse opgaver herinde.

Der er 4 opgaver i mit sæt der giver mig store problemer, de er følgende;

1) Reducer maksimalt;

5(-2-4x)-(2+3x)(4x-3) + (6x+5)8x/4

2)

f3b =1/2t(stop) fs in (C1 + C2/C2)

Opstil et udtryk for C2? og beregn c2 når f3db = 180kHz, C1= 100nF of fs= 220kHz.

er helt lost her?

3)

P = (Vin - Vout/r (stop) - Iout) Vz.

Opstil et udtryk for r. Beregn den mindste vlrdi R kan antage når følgende er givet; P =1watt, Vin = 9 volt, Vout = vz = 5 volt, Iout <(underscroll) 500 mA ( iout max= 500 mA) er totaaal lost.

Tak for hjælpen hvis der er nogen der kan hjælpe ;(


Skriv et svar til: Logaritme.. rimelig svært syntes jeg..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.