Matematik

Hvordan regner jeg den? log(x3)+log(x2)=5

18. november 2008 af Frederik123 (Slettet)

 Ja som overskriften siger:) Ps. skal gøres i hånden


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2008 af peter lind

Brug log(a)+log(b)=log(a*b)


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. november 2008 af mathon

log(x3)+log(x2) = 5 og x>0

exp10(log(x3)+log(x2)) = exp10(5)

exp10(log(x3))*exp10(log(x2)) = exp10(5)

x3*x2 = 105

x5 = 105

x = 10


Skriv et svar til: Hvordan regner jeg den? log(x3)+log(x2)=5

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.