Matematik

tangents opgave

18. november 2008 af rasmus-b (Slettet)

har disse to opgaver jeg gerne vil have lidt hjælp til

opgaven lyder sådan : trekanten ABC er retvinklet med c = 90 grader, beregn de manglende sider og vinkler når:

2) B = 25 grader og a = 19

3) c = 12,64 og b = 4,79


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2008 af mathon

se
 

Vedhæftet fil:5_trekantstilfælde.doc

Brugbart svar (0)

Svar #2
18. november 2008 af Isomorphician

2) tan(25°) = b/a, indsæt det du kender og isoler.

3) a2 + b2 = c2, indsæt det du kender og isoler.


Skriv et svar til: tangents opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.