Matematik

ligning

22. november 2008 af sdelight (Slettet)

Jeg har denne ligning ln(M)=1,6524-4,612*e^0,0423 t.

hvor M=vægt målt i kg og t=alder målt i døgn

a) Benyt modellen til at bestemme vægten af en kylling, der er 30 døgn gammel, og
bestem M som funktion af t.

Det første spørgsmål har jeg regnet og får til 0,336g

Men ved ikke helt hvordan jeg skal bestemme M som funktion af tiden?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2008 af c_aastrup

Når du skriver


er det nemt at finde M som funktion af t


 

Sæt ind og regn.


Svar #2
22. november 2008 af sdelight (Slettet)

skal jeg så bare sætte ind på t's plads..?

kan det passe at det giver 0,1844?


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.