Matematik

isoler K

22. november 2008 af sdelight (Slettet)

kan simpelthen ikke finde ud af at isolere k i denne ligning.. er der nogen der kan hjælpe..?

10 = k * 100 * (2600 - 100)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2008 af c_aastrup

divider ligninge med 100 * (2600 - 100).


Svar #2
22. november 2008 af sdelight (Slettet)

giver det så K=100(2600-100)*10  ?


Svar #3
22. november 2008 af sdelight (Slettet)

er altså helt lost.. sidder med det her eksamenssæt og fatter ikke en meter.. vil virkelig sætte pris på lidt hjælp:-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. november 2008 af mathon

(1/10) =  k*2500

(1/10)/2500 = k

k = 1/25000 = 4*10-5 = 0,00004


Skriv et svar til: isoler K

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.