Matematik

Procent forskel

23. november 2008 af 215 (Slettet)

 har tallende 130 og 121,6964 som jeg skal finde den procent vise forskel på, jeg har fundet ud at forskellen er på 8,6964, men ved ikke helt om det er 130 eller 121,6964 jeg skal dividere med 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2008 af juventuz (Slettet)

er det en stigning eller et fald?


Svar #2
23. november 2008 af 215 (Slettet)

 ja det er lige det problemet er,  det er 2 varmefylder som jeg har...

121,6964 er den jeg har beregnet og 130 er en fra bogen. med en procentvis forskel ville jeg gerne se hvor præcis jeg havde lavet forsøget,..


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. november 2008 af juventuz (Slettet)

%vis afvigelse=(differensen mellem teori og eksperimentielt)/teori)*100 %

%vis afvigelse=((130-121.6964)/130)*100 %=(8.3036/130)*100 %=6.38738 %


Svar #4
23. november 2008 af 215 (Slettet)

 Takker juventuz


Skriv et svar til: Procent forskel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.