Matematik

OPGAVE OM STAMFUNKTIONER!!

24. november 2008 af Signesp (Slettet)

Er der en der vil hjælpe mig med at løse den stamfunktion til:
f(x) = 2x3,5 – 2x + 5
Hvor graffen går gennem punktet med koordinatsæt (4,6).
 


Svar #1
24. november 2008 af Signesp (Slettet)


f(x) = 2x3,5 – 2x + 5

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. november 2008 af mathon

F(x) = (4/9)x4,5 - x2 + 5x + k


Svar #3
24. november 2008 af Signesp (Slettet)

Er den allerede løst?


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. november 2008 af mathon

ikke helt

du skal beregne k...


Svar #5
24. november 2008 af Signesp (Slettet)

hvorn gør jeg? :O


Svar #6
24. november 2008 af Signesp (Slettet)

Er det rigtigt?
f(x) = 2x3,5 – 2x + 5, hvis graf går gennem punktet med koordinatsæt (4,6).
F(x) = (4/9)x4,5 - x2 + 5x + k
6= (4/9) • 14,5 – 12 + 5 • 1 + k
6= (4/9) • x – 1 + 5 + k
6= (4/9) - 1 - 1 - 5 = k
 


Brugbart svar (0)

Svar #7
25. november 2008 af mathon

k = -(2030/9) = ≈ -225,556


Skriv et svar til: OPGAVE OM STAMFUNKTIONER!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.