Matematik

2 gradsligninger

26. november 2008 af kristensen111 (Slettet)

Heej alle sammen...

Har igen brug for hjælp til nogle ligninger...

både med udregninger og resultat..

der er ligninger hvor der skal sættes en fælles faktor uden for parentes...

1.) x3 + 4x2 + 5x = 0

2.) x4 - 2x3 = 0

3.) 2x4 + x3 - x2 = 0

håber nogle kan hjælpe...


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. november 2008 af Daniel TA (Slettet)

hvad vil du selv sige? Med udgangspunkt i opgave 1, er der så noget der går igen i alle ledende`?


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. november 2008 af Hr. Kræmer (Slettet)

1. Sæt x uden for parentes

2. Sæt x3 udenfor

3. Sæt x2 udenfor

Hint:    x2 * 1 = x2


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. september 2009 af MisSluis (Slettet)

Hej...

Ej, den første opgave - jeg er præcis i gang med en præcis lignende opgave. Har du fået løst de? Jeg er helt lost


Skriv et svar til: 2 gradsligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.