Matematik

opgave med sinusrealationer

30. november 2008 af rasmus-b (Slettet)

Beregn de ubekendte stykker i trekant ABC, når A = 62 grader, a = 15 og b = 7.

skal bare bruge resultater til at tjekke efter med


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2008 af Isomorphician

Som du selv foreslår, har du prøvet med sinusrelationerne?


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. november 2008 af GYM4000 (Slettet)

Du skal nok forestille at du har en trekant hvor der er en side med a = 15 b = 7, også skal du selv beregne c. Ligeledes har du givet vinklen A = 62 grader, hvorså du skal beregne vinklerne B og C.


Svar #3
30. november 2008 af rasmus-b (Slettet)

Så meget er jeg med men er ikke så sikker i sinus realationerne så ville gerne lige se om jeg har regnet rigtigt


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. november 2008 af Youngmann (Slettet)

#0;

B = 24,33 grader

C = 93,67 grader


Svar #5
30. november 2008 af rasmus-b (Slettet)

Så har jeg regnet den rigtigt, tak for svaret:)


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. november 2008 af Youngmann (Slettet)

Jeg vil lige spørger, hvad har du fået c til?


Svar #7
30. november 2008 af rasmus-b (Slettet)

19,8242443584, kan det passe ???


Brugbart svar (0)

Svar #8
30. november 2008 af mathon

#7

Nej


Svar #9
30. november 2008 af rasmus-b (Slettet)

# hvad har du så fået


Brugbart svar (0)

Svar #10
30. november 2008 af mathon

c = sin(93,67)*15/sin(62)


Svar #11
30. november 2008 af rasmus-b (Slettet)

Kan jeg godt se, hvor jeg har lavet fejlen nu:)


Skriv et svar til: opgave med sinusrealationer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.