Matematik

opgave

01. december 2008 af saltum (Slettet)

fatter ikke den her opgave. er der en der kan hjælpe

for ethvert tal er(lnx)2-2tln x-3t2+8t-4=0  en ligning for x

bestem t så x=e   er en løsning

løs ligningen for f=2


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. december 2008 af dnadan (Slettet)

Indsæt x=e, og løs andengradsligningen der fremkommer.


Skriv et svar til: opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.