Matematik

Ligning

02. december 2008 af sevgi07 (Slettet)

Hey .. Jeg skal finde ud af, hvad y er i denne ligning :

2x+4y^3 = 0

Nogen der kan hjælpe? =) .. tak på forhånd


Svar #1
02. december 2008 af sevgi07 (Slettet)

er der ingen?


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. december 2008 af peter lind

sæt 2x uden for en parantes og brug nulreglen.


Svar #3
02. december 2008 af sevgi07 (Slettet)

hvordan


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. december 2008 af dara.online (Slettet)

#2 læste du #0 korrekt?

#0 det er ren regning:

2x+4y3 = 0 ( dividerer med 4)

½x+y3 = 0 ( trækker ½x fra begge sider)

y3 = -½x ( tager 3'die rodden)

y=3√(-½x)=-3√(x/2)


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. december 2008 af peter lind

#4 Du har ret. Jeg læste y som x.


Svar #6
02. december 2008 af sevgi07 (Slettet)

#4 .. Tusind tak for svaret .. så y er = - 3 √(x/2)


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.