Matematik

Beregning af bestemte integraler

03. december 2008 af Cruize91 (Slettet)

 Hvordan beregner man bestemte integraler ved hjælp af stamfunktioner?
F.eks hvis jeg har et integral med grænserne a= -2 og b=2 og f(x)=x^2+3


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. december 2008 af dara.online (Slettet)

Er F stamfunktion til f, så er ∫abf(x)dx=F(b)-F(a)


Skriv et svar til: Beregning af bestemte integraler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.