Matematik

HJÆLP - Løs ligning

04. december 2008 af skaerhj (Slettet)

Jeg kan ikke helt huske hvordan man løser en andengradsligning. jeg ved bare at der er 3 svarmuligheder. her er ligningen:

(x-1)(x^2-4)=0

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2008 af Isomorphician

Hint: Kig på nulreglen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. december 2008 af CasperWL (Slettet)

X = -2

X = 1

X =2

Kender du noget til nulregelen? - ellers er det lidt svært at tyde?


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. december 2008 af mathon

(x-1)(x2-22) = (x-1)(x+2)(x-2) = 0


Skriv et svar til: HJÆLP - Løs ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.