Matematik
Udvikling af en partikulær løsning
04. december 2008 af
utdiscant (Slettet)
 - 2 \cdot \left(\frac{d}{dt}f(t)\right) + 5t = -2 \cdot e^t \cdot sin(t) + e^{2t} \cdot cos(t)+50t$)
 + c_2 \cdot e^t \cdot sin(2t) - \frac{2}{3} \cdot e^t \cdot sin(t)+\frac{1}{5} \cdot e^{2t} \cdot cos(t) + (\frac{1}{10} \cdot e^{2t} \cdot sin(t)+10t+4$)
Jeg har givet en 2. ordens ordinær differentialligning med konstante koefficienter. Til denne differentialligning har jeg fundet den fuldstændige løsning ved hjælp af den komplekse gættemetode, superpositionsprincippet samt stuktursætningen.
Nu bliver jeg bedt om at beskrive udviklingen af en partikulær løsning.
Min differentialligning er:
Min fuldstændige løsning er:
Hvordan siger jeg nu noget om udviklingen af alle partikulære løsninger generelt?
Skriv et svar til: Udvikling af en partikulær løsning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
