Fysik

Lille Fysik opgacve

07. december 2008 af ginsigtor (Slettet)

heey allesammen ( :

Jeg har lige en lille opgave..jeg ved ikke hvordan man laver disse slags opgaver..såååå det kunne være ret smart hvis I lige kunne give en forklaring på jeres svar

En Kasseformet flåde har målene 12m·4m·1.25m og den har en masse på 25 000 kg.
Hvor meget af flåden stikker ned i vandet?

Alm. vand---- 1.00 103kg/m3

(gerne udregninger med)


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2008 af lalalayba (Slettet)

du skal bruge formlen:

Fop= Ft = Pkf* Vkf* g = m*g

:D


Skriv et svar til: Lille Fysik opgacve

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.