Fysik

Lov

09. december 2008 af Line55 (Slettet)

hvad hedder den her formel,,Er det en lov? Svækkelse af stråling:

I = I0 * e-ux     ..


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2008 af Erik Morsing (Slettet)

Du tænker sikkert på strømstyrken som en funktion af tiden I(t) = I0*e-u*t. Det kommer fra I(t)=dQ/dt. (ladningsændringen pr. tidsenhed). Læs om Kirchhoffs love.


Svar #2
10. december 2008 af Line55 (Slettet)

Hmm.. Er det ikke intensiteten af stråling?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. december 2008 af Erik Morsing (Slettet)

Ja det kan jeg jo ikke vide, ud fra det, du har sat op, men det kunne det da også være. Kan du ikke skrive, hvad de variable står for, her I og x ? Det letter unægtelig på forståelsen.


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. december 2008 af Jerslev (Slettet)

#3: Et godt bud ville være: I_0 er intensitet før materiale, x er vejlængde i materiale og u er absorbtionskoefficienten.


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. december 2008 af Erik Morsing (Slettet)

#4

Ja men jeg ville ønske, at man konsekvent skrev, hvad tingene står, det letter arbejdet.


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. december 2008 af Jerslev (Slettet)

#5: Det har du helt ret i, at det ville. :)


Skriv et svar til: Lov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.