Matematik

vektor opgave

10. december 2008 af eldurum (Slettet)

jeg ved at prikproduktet skal være nul men har svært ved at komme videre...

i koordinatsystemet er der givet et punkt A(2,-2,1) og en linje l med parameterfremstillingen

x = 1 +t

y = 2 -t

z = 1 + 5t

på linjen l ligger et punkt P , som opfylder at vektor 0P er vinkelret på vektor 0A.

a) bestem koordinatsættet til P og beregn trekant 0AP.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2008 af ibibib (Slettet)

2·(1+t)-2·(2-t)+1·(1+5t)=0


Skriv et svar til: vektor opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.