Matematik
mat opgave
26. oktober 2004 af
Pavel (Slettet)
Mængden af et bestemt radioaktivt stof aftager eksponentielt med tiden. Efter 6 timer er 70 procent af stoffet tilbage.
Hvor mange procent er tilbage efter 18 timer?
Efter hvor lang tid er 5 procent af stoffet tilbage?
Hvor mange procent er tilbage efter 18 timer?
Efter hvor lang tid er 5 procent af stoffet tilbage?
Svar #1
26. oktober 2004 af Peden (Slettet)
Se på henfaldsloven, eller det indlæg fra sidste uge med nogenlunde samme ordlyd.
Svar #3
26. oktober 2004 af Peden (Slettet)
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=60142
Svar #5
26. oktober 2004 af frodo (Slettet)
lad startværdien (b) være 100%, du ved så at f(6)=70 <=>
100*a^6=70
isoler a, og du har en forskrift!
100*a^6=70
isoler a, og du har en forskrift!
Skriv et svar til: mat opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
