Matematik

hastighed på aftagende temp. efter 2 min...

11. december 2008 af Flamingo-freddy (Slettet)

H(t) = 18 + 69 * e ^( 0,0491 * t)

H (t) = teens temp. i grader celcius til tiden t.

bestem den hastighed, hvormed teens temperatur aftager efter 2 minutter..

 er der nogen der ved hvordan man regner det ud ? =)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2008 af Danielras (Slettet)

Kig på H'(t).


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. december 2008 af Daniel TA (Slettet)

differentier og indsæt t=2


Svar #3
11. december 2008 af Flamingo-freddy (Slettet)

takker =)


Skriv et svar til: hastighed på aftagende temp. efter 2 min...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.