Fysik

Større skriftlig opgave

11. december 2008 af continuertdk (Slettet)

Hejsa, jeg skal til at skrive større skriftlig opgave nu. Jeg har en god ide om hvad det er jeg skal skrive om, grunden til at jeg er her er at det er en god ide at få inputs fra flere steder så jeg kan få opgaven til at fylde de ca 12 sider ;)

Opgaven lyder at gøre rede for bevægelses ligninger i1 og 2 dimensioner. (her kan man f.eks komme lidt ind på Newtons love)

Give eksempler på situationer hvor man har brug for disse typer ligninger.

Og det var sådan set det, der er lidt mere men ikke noget jeg vil spørge til her. Der er ved første indtryk ikke så meget at skrive om her, eller er der? Nogle der har nogle ideer under dette emne til hvad man kan lægge i en opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2008 af lany (Slettet)

Newtons love er naturligvis centrale. Du kan f.eks. komme ind på bevægelsesligninger i specielle tilfælde: Frit fald i tyngdefeltet (det skrå kast), bevægelse, hvor luftmodstand har indflydelse..... Hvordan kommer man i øvrigt fra Newtons love til udtrykkene for sted og hastighed? Jeg tror, dem er vurderer din opgave vil lægge væg på bla. følgende: Redegør for dine forudsætninger, antagelser mm, demonstration af hvad ligningerne kan benyttes til at beskrive - giv gerne gode eksempler, og i den større skriftlig opgave vil den matematiske udedning formentlig også blive tillagt stor vægt.  Det var lidt at gå i gang med. Jeg håber, du kan komme lidt videre.


Skriv et svar til: Større skriftlig opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.