Fysik

-k*v^2 og -k*v formler for Fmod

12. december 2008 af Puha... (Slettet)

Hej hej...

Skal bare høre om der er nogen der ved hvem der fandt frem til de forskllige sammenhænge mellem hastighed og modstandskraft?

Altså Fmod=-k*v^2 og Fmod=-k*v

Skal nemlig finde en model for en Fmod der afhænger af legemets hastighed. Har jo fundet de her to, som er korrekte afhængige af legemts str. Men hvor kommer de to formler fra, kan ikke ligefrem referere til Wikipedia:)


Svar #1
12. december 2008 af Puha... (Slettet)

Kan godt se at Fmod=-k*v er den forenklede model af Stokes lov, men hvad med den anden?


Skriv et svar til: -k*v^2 og -k*v formler for Fmod

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.