Matematik

vektor opgave

12. december 2008 af eldurum (Slettet)

vektor a = (2 over 3) og vektor b = ( -1 over 2)

a) bestem tallet s, således at vektor a + s* vektor b og vektor v = (1 over -1) er ortogonale.

jeg ved godt hvad man skal gøre jeg vil blot have et resultat, da jeg har fået meget forskellige resultater, mit endelig bud er dog : -1/3


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2008 af Isomorphician

-1/3 ser rigtigt ud.

Du kan altid gøre prøve, og sætte -1/3 ind på s' plads og regne efter.


Skriv et svar til: vektor opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.